مزون لباس زنانه در تهران

مزون مُدینه دوخت انواع لباس شب عروس نامزدی اداری مانتو پالتو در تهران

مزون مُدینه پذیرش سفارش و طراحی و دوخت انواع لباس شب لباس عروس و نامزدی طراحی و دوخت لباس اداری و فرم مدارس طراحی و دوخت انواع مانتو و پالتو طراحی و دوخت لباس بچگانه

مزون مُدینه دوخت انواع لباس شب عروس نامزدی اداری مانتو پالتو در تهران

مزون مُدینه پذیرش سفارش و طراحی و دوخت انواع لباس شب لباس عروس و نامزدی طراحی و دوخت لباس اداری و فرم مدارس طراحی و دوخت انواع مانتو و پالتو طراحی و دوخت لباس بچگانه

مزون مُدینه - 09925544799 طیبی
طراحی و دوخت انواع لباس شب لباس عروس لباس نامزدی
طراحی و دوخت لباس اداری و فرم مدارس طراحی و دوخت انواع مانتو و پالتو طراحی و دوخت انواع لباس بچگانه در تهران
با 30 سال سابقه کاری
با مدیریت سرکار خانم منصوری

چگونه از جمع و چروک شدن پارچه هنگام خیاطی جلوگیری کنیم؟

مزون مُدینه  چگونه از جمع و چروک شدن پارچه هنگام خیاطی جلوگیری کنیم؟

 

چگونه از جمع و چروک شدن پارچه هنگام خیاطی جلوگیری کنیم؟

دلیل جمع و چروک شدن درز پارچه، هم تراز نبودن پارچه، اشکال در برش پارچه و یا دوخت نادرست است.این موضوع باعث اریب شدن خطوط می شود، به صورتی که قسمت هایی از پارچه که نیاز به دوخت ندارند، دوخته می شوند و در کل کار شما تمیز نخواهد شد.
برای جلوگیری از جمع شدن پارچه، می توانید از سوزن و سنجاق استفاده کنید که باعث محکم شدن پارچه و کوک های منظم می شود.جمع شدن پارچه وجود یک اشکال را نشان می دهد.رعایت چندین نکته به شما این اطمینان را می دهد که درزهای صاف و تمیزی خواهید داشت که در نهایت لباس شما را زیبا می کند.


سوزن و نخ


1) به درستی پارچه طبیعی خود را آماده کنید و در صورت لزوم آن را بشویید.پارچه های نخی، کتانی، پشمی و ابریشمی، زمانی که شسته می شوند، ثبات خود را از دست می دهند. به خصوص آب می روند.اگر آن ها را بدوزید و سپس بشویید، درزها جمع و یا چروک می شوند.
با بالاترین درجه حرارت ممکن پارچه را بشویید.
با بالاترین درجه حرارت ممکن پارچه را خشک کنید.
پارچه را اتو کنید.مطمئن شوید که پارچه شما قبل از دوخت، صاف و بدون چروک است.

 

پارچه


2) درزها را بشکافید و دوباره این کار را انجام دهید.گاهی اوقات یک دلیل ساده مثل هم تراز نبودن پارچه باعت جمع شدن آن می شود.
3) از سنجاق و سوزن های زیادی استفاده کنید.سوزن ها ارزان هستند، پس در استفاده از آن ها دست و دلباز باشید.راحت ترین روش برای جلوگیری از جمع شدن پارچه هنگام دوخت، استفاده از سوزن های زیاد در پارچه است.در این روش، محکم کننده های زیادی (سنجاق ها) وجود دارند که پارچه را هنگام دوخت ثابت نگه دارند.
مطمئن شوید که سوزن های کافی برای محل درزها دارید.چک کنید که سوزن ها در محلی که می خواهید کوک بزنید درست قرار گرفته باشند.
مطمئن شوید که پارچه هنگام متصل کردن سوزن ها صاف است.در یک سطح گسترده وصاف مثل میز یا زمین سوزن ها را بر روی پارچه وصل کنید.
سوزن ها را در محل درز مورد نظر قرار دهید.

 

سوزن


4) به آرامی پارچه را هنگام دوخت صاف کنید.هنگامی که پارچه در چرخ خیاطی قرار دارد، پارچه را با دو دست خود بگیرید و درزها را محکم بکشید.بنابراین، پارچه هنگام دوخت صاف می ماند.هنگام این کار بر روی پارچه های کشی و پارچه های حساس و ظریف مرقب باشید.

 

5) از کوک استفاده کنید.درزها را به خوبی با سوزن محکم کنید و سپس کوک بزنید.
درزها را کوک بزنید، در امتداد درز مورد نظر، با استفاده از بزرگترین کوک های موجود در چرخ خیاطی ادامه دوخت خود را انجام دهید.حتی می توانید با دست نیز بدوزید.
اگر کوک های شما خوب از آب دربیاید، با استفاده از یک کوک با طول مناسب، به سادگی روی کوک های زده شده را بدوزید.اگر کوک های شما خوب نشده است، کوک های اشتباه را بشکافید و دوباره انجام دهید.چون اولین دفعه است که این کوک ها را بر روی پارچه خود زده اید، شکافتن کوک های نادرست راحت تر است.

6) از کوک های ساده استفاده کنید.اگر شما در حال دوخت دو قطعه پارچه به یکدیگر هستید، و یکی از قطعات پارچه از دیگری بزرگتر است، می توانید از این کوک های ساده استفاده کنید.
قطعه بزرگتر پارچه را بردارید و محل درز پایانی را مشخص کنید.
کوک ساده را بزنید.در محل درزها در قطعه پارچه بزرگتر، درز را موازی با درز پایانی بدوزید، اما در کوک های بلندتر، اطمینان حاصل کنید که انتهای نخ بلند در انتهای درز قرار بگیرد.
انتهای نخ را به آرامی بکشید، پارچه را به آرامی هم اندازه با دیگر قطعه پارچه کنید.
دو قطعه پارچه را به یکدیگر محکم کنید و درز پایانی خود را کوک بزنید.

چرخ خیاطی


7) چرخ خیاطی خود را چک کنید.گاهی اوقات چرخ خیاطی شما باعث ایجتد اشکال می شود.درجه فشار و کشش آن را بررسی کنید، و حتی اگر دوخت را خوب انجام می داد دوباره درجه کشش و فشار را بررسی کنید.نگهداری و تعمیر نادرست چرخ خیاطی گاهی اوقات دلیل جمع شدن پارچه است.

 

قیچی و نخ

 

8) آیا پارچه شما به خوبی بریده شده است؟بعضی از اوقات، برش نادرست (بسیار کوتاه و یا بسیار بلند) ممکن است که پارچه هنگام دوخته شدن مرتب نباشد.هنگام دوخت قطعات به یکدیگر، باید تلاش کنید که پارچه منظم و مرتب باشد تا جمع شدگی پارچه اتفاق نیفتد.

 

 

منبع:

https://tarahilebas.com/

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی